El districte d’Horta-Guinardó posa en marxa el Pla de Flors en el casc antic del barri d’Horta : Servei de Premsa

El districte d’Horta-Guinardó posa en marxa el Pla de Flors en el casc antic del barri d’Horta

12/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte d’Horta –Guinardó posa en marxa la primera fase del Pla de Flors en el barri d’Horta amb l’objectiu d’aportar color i generar verd urbà a l’espai públic del barri a través de grups de flors en diferents tipologies de jardineres.

Aquesta primera fase suposarà la instal·lació de dels 44 punts de flors en jardineres de terrassa, a façana i en jardineres penjades, concretament a la Plaça Eivissa i una part del carrer Horta. Es preveu que la instal·lació de les jardineres finalitzi durant el cap de setmana. Un cop instal·lades, les jardineres seran mantingudes per una entitat d’inserció social.

En aquesta primera fase s’instal·laran:

La regidora del districte, Francina Vila, ha destacat que amb aquesta actuació es vol aportar una millora qualitativa de l’espai públic, “millorant l’espai urbà i fent-lo més agradable millorem la qualitat de vida dels ciutadans”. Vila també ha recordat que “el districte d’Horta-Guinardó es caracteritza per ser un dels districtes amb més superfície de verd de la ciutat gràcies al Parc de Collserola, els Tres Turons, el Parc del Guinardó o el Parc de les Aigües. Amb el Pla de Flors incrementem la superfície amb flors del districte i la ciutat”.

Està previst que en una segona fase s’instal·lin 30 jardineres més en els carrers Pere Pau, Baixada de la Pla, i la totalitat del carrer Horta.





Paraules clau

horta/ Horta-Guinardó/ pla de flors/