Gerard Ardanuy assisteix a l’acte de cloenda i lliurament de diplomes a l’alumnat participant en el programa educatiu Barcelona Aula Mòbil, curs 2014-15 : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy assisteix a l’acte de cloenda i lliurament de diplomes a l’alumnat participant en el programa educatiu Barcelona Aula Mòbil, curs 2014-15

20/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 23 de març, a partir de les 10:00 hores, al Mobile World Centre (carrer Fontanella,2), tindrà lloc l’inici de l’acte de cloenda i de lliurament de diplomes a l’alumnat participant aquest curs 2014-15 en el programa educatiu Barcelona Aula Mòbil, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb la col•laboració del Col•legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. L’acte comptarà amb l’assistència del regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy.

Durant aquest curs 2014-15, han participat un total de 30 centres educatius en aquest programa educatiu que té com a objectiu potenciar la formació de l’alumnat en el llenguatge audiovisual i promoure el coneixement, la tecnologia i la innovació a través de dispositius mòbils, com les tauletes digitals. Entre d’altres coses, aquest programa ha permès a l’alumnat elaborar diferents curtmetratges amb tauletes digitals, que es presentaran públicament durant aquest acte.

Posteriorment, es procedirà al lliurament de diplomes i s’oferirà una xerrada informativa a càrrec del director de cinema Joan Riedweg i Abel Folk, actor i director, sobre ‘’Les dificultats i recompenses de fer una peli. L’audiovisual: molt més que entretenir’’.





Paraules clau

educació/ innovació/ mòbil/