L’alcalde assisteix a l’acte festiu amb motiu de la finalització de les obres dels jardins de Can Xiringoi, a les antigues Cotxeres Borbó : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a l’acte festiu amb motiu de la finalització de les obres dels jardins de Can Xiringoi, a les antigues Cotxeres Borbó

20/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 21 de març, a les 13:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà a l’acte festiu amb motiu de la finalització de les obres dels jardins de Can Xiringoi, situats a l’illa de les antigues Cotxeres Borbó, que formen els carrers de Felip II, de Costa i Cuxart i l’avinguda de Borbó, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta. A l’acte l’acompanyarà la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni.

També es farà la descoberta del monòlit en record de Can Xiringoi, l’antiga masia que ocupava aquests terrenys i que ha donat nom als nous jardins, així com la del faristol dedicat a Can Sitjar, a la plaça situada entre els carrers Desfar, la Jota i Felip II, en homenatge al mas que s’aixecava en aquest indret.

Durant el matí hi haurà tallers per als infants, una audició i ballada de sardanes amb la participació del Grup Sardanista Oreig i, per finalitzar, un aperitiu popular.





Paraules clau

Alcalde Trias/ Can Xiringoi/ Cotxeres Borbó/ Nou Barris/ Vilapicina i la Torre Llobeta/