Jordi Martí presenta la primera fase del pla per ampliar i crear noves àrees d’esbarjo per a gossos : Servei de Premsa

Jordi Martí presenta la primera fase del pla per ampliar i crear noves àrees d’esbarjo per a gossos

30/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 31 de març, a les 09:30 hores (carrer de Muntadas / carrer de l’Espanya Industrial), el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, explica la primera fase del pla per ampliar i crear noves àrees d’esbarjo per a gossos a la ciutat de Barcelona. Jordi Martí visitarà un dels espais on es farà una gran àrea d’esbarjo per a gossos, al parc de l’Espanya Industrial. En aquesta visita també hi participarà el president del Col·legi Oficial de Veterinaris, Josep A. Gómez, i la veterinària Victoria Coll. El Col·legi Oficial de Veterinaris ha participat en el disseny de les característiques que han de tenir les noves àrees d’esbarjo per a gossos.

El punt de trobada amb els periodistes és la porta d’accés al Parc de l’Espanya Industrial situada al carrer de Muntadas amb el carrer de l’Espanya Industrial.

El pla forma part de l’acord de la nova ordenança de protecció, tinença i venda d’animals, aprovada amb un ampli suport polític i social. La mesura preveu que tots els districtes tindran com a mínim una gran àrea d’esbarjo per a gossos de més de 700 m2.





Paraules clau

gossos/