L’alcalde presideix l’acte de celebració del 20è aniversari de la Fundació ACE- Institut Català de Neurociències Aplicades : Servei de Premsa

L’alcalde presideix l’acte de celebració del 20è aniversari de la Fundació ACE- Institut Català de Neurociències Aplicades

08/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 9 d’abril, a les 19.30 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà l’acte de celebració dels 20 anys de la Fundació ACE-Institut Català de Neurociències Aplicades, que tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. A l’acte també assistiran el tinent d’alcalde Joaquim Forn, i la Delegada de Salut, Cristina Iniesta.

Aquesta és una entitat privada dedicada a la diagnosi, tractament, recerca i suport a les persones amb Malaltia d’Alzheimer i altres demències.

L’entitat disposa d’un hospital de dia, un centre de dia i un centre de recerca, ubicats al districte de Les Corts. L’hospital té 75 places (56 d’elles concertades).

La Fundació ACE va néixer el 1995 de la mà de la neuròloga Mercè Boada i el psicòleg Lluís Tàrrega. L’entitat compta amb un equip pluridisciplinar de professionals (neuròlegs, neuro-psicòlegs, investigadors bàsics, treballadors socials, personal d’infermeria, geriatres, etc.).

Els camps d’acció de la Fundació inclouen serveis (diagnòstic, tractament i seguiment individualitzat), recerca (genètica, assajos clínics, neuroimatge, etc.) i activitats de divulgació i formació científica.





Paraules clau

Alcalde Trias/ medicina/ neurociències/ salut/