Trias: “És important que Barcelona tingui una marca gastronòmica potent”
11/06/2015 | Imprimeix
Temps estimat de lectura: 2 minuts
L’alcalde de Barcelona en funcions, Xavier Trias, ha assistit a l’acte d’inauguració de “Tast a la Rambla” la setmana de la gastronomia a Barcelona, que a partir d’avui celebra la segona edició. Xavier Trias ha manifestat en aquest acte que “la gastronomia és la simbiosi de la cultura, la creativitat, el coneixement, la innovació i el benestar”. I ha afegit que “és molt important ue Barcelona tingui una marca gastronòmica potent” ja que es tracta d’un dels nostres sectors econòmics més consolidats i més competitius.
L’alcalde en funcions ha lloat la tasca de les entitats organitzadores de “Tast a la Rambla” perquè “han estat capaces de juntar gastronomia amb la Rambla” un dels carrers més coneguts i admirats del món. “Tothom vol visitar la Rambla” i això hem de saber aprofitar-ho”, ha dit Xavier Trias.
A l’acte d’inauguració de “Tast a la Rambla” hi ha assistit també la regidora de Ciutat Vella en funcions, Mercè Homs, la directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, la directora del Grup GSR, Roser Torras, i el president d’Amics de la Rambla, Joan Oliveras.
La segona setmana de la gastronomia de Barcelona, festa anomenada “Tast a la Rambla” i que organitza l’associació Amics de la Rambla juntament amb el Grup GSR, s’allargarà fins al diumenge. Està instal·lada a la Rambla de Santa Mònica, ja que un dels objectius que persegueix és convertir la Rambla en un passeig gastronòmic, reivindicant aquest carrer com un gran eix lúdic per als barcelonins. Així doncs, mig centenar d’establiments (entre restaurants, bars, i pastisseries de la ciutat) ofereixen degustacions de les seves millors creacions, però a més a més, els visitants també poden participar en tallers diversos relacionats amb el món de la gastronomia.



