Raimundo Viejo assisteix a la presentació del programa d’activitats escolars de Barcelona per al curs 2015-16 : Servei de Premsa

Raimundo Viejo assisteix a la presentació del programa d’activitats escolars de Barcelona per al curs 2015-16

26/06/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 29 de juny, a les 9:30 hores (CosmoCaixa, c/ Isaac Newton, 26) el regidor d’Educació i Universitats, Raimundo Viejo, assisteix a l’acte de presentació del programa d’activitats escolars de Barcelona per al curs 2015-16. A l’acte hi assistirà també el director de CosmoCaixa, Lluís Noguera.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) impulsa el programa d’activitats escolars.

Durant la presentació, diferents entitats i institucions ciutadanes que formen part del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona -xarxa educativa promoguda per l’IMEB, que ofereix programes i activitats als centres educatius per alumnat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i de cicles formatius de grau mig i superior de la ciutat-, mostraran als representants dels centres educatius assistents i a la resta d’assistents la seva oferta d’activitats i recursos educatius per al curs 2015-16, per ajudar a triar les més adequades per a la programació de cadascun dels centres educatius.

En total, per al proper curs 2015-16, les 150 entitats del Consell de Coordinació Pedagògica, impulsat per l’IMEB, ofereixen unes 4.800 activitats, que formen part del programa d’activitats escolars, amb diferents propostes i àmbits a l’abast dels docents i dels representants dels centres educatius assistents. Tota la informació per al curs escolar 2015-16 es pot trobar al portal www.bcn.cat/educacio/pae.

 

 





Paraules clau

activitats escolars/ educació/ escola/