L’alcaldessa intervé en la 28a edició dels Premis Pimes : Servei de Premsa

L’alcaldessa intervé en la 28a edició dels Premis Pimes

30/06/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 de juliol, a les 20:00 hores (Fira de Barcelona, Palau número 2. Avinguda Rius i Taulet, s/n), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la 28a edició dels Premis Pimes, que estarà presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. La celebració té lloc en el marc del Sopar Anual que celebra PIMEC i que enguany se celebra en el marc de la fira Bizbarcelona.

A l’acte també hi assistirà el tinent d’alcalde de Treball, Economia i Planificació Estratègica, Gerardo Pisarello, i comptarà amb la presència d’un miler d’empresaris i representants del món econòmic i polític de Catalunya.

Els premis d’enguany se celebren en el marc de la fira Bizbarcelona ja que PIMEC ha entrat a formar part del grup d’entitats promotores del saló aportant noves àrees i reforçant els seus continguts adreçats a les micro, petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de donar suport al teixit productius i els emprenedors i dinamitzar l’economia del país. Els Premis Pimes estan oberts a totes les pimes de Catalunya, de qualsevol àmbit, i els únics requisits per presentar-se és tenir menys de 250 treballadors i no facturar més de 50 milions d’euros.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Premis Pimes/