Colau: “La defensa de l’escola pública catalana ara és més important que mai” : Servei de Premsa

Colau: “La defensa de l’escola pública catalana ara és més important que mai”

01/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat convidada a inaugurar, avui, la jornada de d’obertura de la 50a edició de l’Escola d’Estiu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, que s’ha celebrat a les Drassanes de Barcelona. En la seva intervenció, Colau ha agraït la tasca dels i les mestres de la ciutat i s’ha compromès, com a alcaldessa, a donar visibilitat i reconeixement a la seva feina.

“L’educació sempre ha estat una eina fonamental, però ara que la societat està demanant canvis, encara més”, ha explicat Colau. Per això, ha assegurat que el govern municipal defensarà l’escola pública catalana, “una defensa que és més important que mai”. En aquest sentit, ha recordat que una de les primeres mesures que ha impulsat el nou govern municipal ha estat canviar la gestió, a directa, de les dues escoles bressol que obriran al setembre a la ciutat.

Colau també ha considerat que “una institució com l’ajuntament no es pot desentendre de la defensa de l’escola pública encara que no tingui plenes competències en aquest àmbit. Per això, s’ha compromès a reforçar la presència de l’Ajuntament de Barcelona en el Consorci d’Educació –l’ens que comparteix amb la Generalitat–, “per defensar-nos de les retallades a les que ens està sotmetent tant la Generalitat com l’Estat espanyol”.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ educació/ escola/ l’Escola d’Estiu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat/