Raimundo Viejo assisteix a l’acte d’inici del Correllengua 2015 : Servei de Premsa

Raimundo Viejo assisteix a l’acte d’inici del Correllengua 2015

03/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 4 de juliol a les 19:00 hores a la Violeta de Gràcia (c/ Maspons, 6) el regidor de Gràcia, Raimundo Viejo, assisteix a l’acte de presentació i inici del Correllengua 2015, dedicat aquest any a Ovidi Montllor, coincidint amb el 20è aniversari de la seva mort. El Correllengua 2015 arrenca al districte, per la vinculació que l’artista va mantenir amb Gràcia.

La celebració de l’inici del Correllengua 2015 compta amb un homenatge doble: en primer lloc es farà la presentació del Correllengua, a càrrec de Marc Prohom que és el responsable de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) a Gràcia. A l’acte també hi participaran el músic Toti Soler,  que farà una intervenció sobre l’Ovidi musical; el diputat David Fernánez, que parlarà sobre l’Ovidi social i polític, i la directora general de Política Lingüística de la Generalitat, Ester Franquesa. Durant l’acte es farà una lectura de poemes a càrrec de Toni Caminal, i una interpretació amb acordió diatònic a càrrec de Pep Ribas. Els assistents es desplaçaran després a la plaça de la Vila de Gràcia, acompanyats amb la xaranga La Mentideta, a on tindrà lloc un espectacle poeticomusical i la lectura del manifest del Correllengua 2015, a càrrec de Ramon Botet, president de l’Orfeó Gracienc.

Des de fa 19 anys el Correllengua treballa per la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment.





Paraules clau

Correllengua/ Correllengua 2015/ Gràcia/ Ovidi Montllor/