El carrer Alcolea de Dalt, primer premi de la Festa Major de Sants 2015 : Servei de Premsa

El carrer Alcolea de Dalt, primer premi de la Festa Major de Sants 2015

24/08/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa, Ada Colau, ha participat en l’acte de lliurament de premis del concurs de guarniment de carrers de la Festa Major de Sants 2015, que s’ha celebrat aquesta tarda al Parc de l’Espanya Industrial.

Abans de començar l’acte d’entrega de premis, l’alcaldessa ha afirmat que l’esperit de col·laboració i cooperació de les festes és tot un referent per a l’Ajuntament i ha donat les gràcies a veïns i veïnes per organitzar-les i fer sentir com a casa a tots els visitants que les han volgut gaudir. “Sou un exemple del que és estimar els barris, i des de l’institució només podem aprendre de vosaltres”, ha afirmat l’alcaldessa.

 

 

Enguany, el jurat dels Premis als carrers guarnits de la Festa Major de Sants 2015 ha premiat el carrer Alcolea de Dalt amb decoració dedicada al goril·la fictici gegantí King Kong.

Els carrers guardonats han estat els següents:
1.- C/ Alcolea de Dalt
2.- Pl. Farga
3.- C/ Alcolea de Baix
4.- C/ Sagunt
5.- C/ Galileu
6.- C/ Rosés
7.- C/ Finlàndia
8.- C/ Santa Cecília
9.- C/ Robrenyo
10.- C/ Canalejas
11.- C/ Rossend d’Arús
12.- C/ Vallespir de Baix
13.- C/ Guadiana
14.- C/ Vallespir de Dalt
15.- C/ Valladolid
16.- C/ Papín
17.- C/ Gayarre
18.- C/ Premià / Masnou

Ada Colau ha passejat pels 18 carrers guarnits acompanyada per Jaume Asens, regidor del Districte de Sants–Montjuïc, i Jeroni Melgar, president de la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants, entre d’altres personalitats.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ festa major/ sants/ sants 2015/