L’alcaldessa participa en els diferents actes ciutadans i institucionals de la Festa de la Mercè : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa en els diferents actes ciutadans i institucionals de la Festa de la Mercè

23/09/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 24 de setembre, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en els diferents actes institucionals i ciutadans que se celebren a Barcelona en ocasió de la Festa de la Mercè, jornada amb què es culmina set dies de festa major a la ciutat.

A les 12.00 h, a la Plaça de la Mercè, s’iniciarà el Seguici de Cultura Popular de la Mercè, que recorrerà els carrers Ample, Regomir, i Ciutat, fins a arribar l’Ajuntament de Barcelona. Al seguici participarà l’alcaldessa, Ada Colau, juntament amb els membres de la corporació municipal. També està prevista l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

Formen part del Seguici Popular de Barcelona els Capgrossos Macers, els Gegants de la Ciutat, els Cavallets Cotoners, l’Àliga de la Ciutat, el Lleó, la Mulassa, el Bou, el Drac, la Vícria, la tgarasca i els Gegants del Pi i de Santa Maria del Mar. Tanquen el seguici els castellers de la ciutat.

A les 12.30 hores està previst que s’inicïi la Diada castellera de les colles locals a la plaça Sant Jaume. L’alcaldessa presidirà la jornada des del balcó del consistori, que se celebrarà just després del tradicional Ball de l’Àliga i Gegants de la ciutat.

En el transcurs de la diada, l’alcaldessa atendrà els mitjans per a valorar el desenvolupament de la Festa de la Mercè 2015 a la Galeria Gòtica de l’Ajuntament de Barcelona.

A les 18.00 hores, l’alcaldessa visitarà les entitats i associacions que participen en la Mostra d’Associacions de la Plaça Catalunya, que enguany celebra els 20 anys. Està previst que Ada Colau participi en l’acte de clausura, que tindrà lloc a l’escenari de la plaça, a partir de les 19 hores. L’acompanyarà la regidora de Participació i Territori, Gala Pin.

A les 22.00 hores, l’alcaldessa assistirà al Piromusical, que tindrà lloc a l’avinguda Maria Cristina.

 

NOTA. Els mitjans que vulguin accedir a l’Ajuntament de Barcelona durant el matí ho hauran de fer per la porta del carrer Ciutat.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Mercè/ Mercè 2015/