Miquel Ortega assisteix a la inauguració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer : Servei de Premsa

Miquel Ortega assisteix a la inauguració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer

01/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 2 d’octubre, a les 11:00 hores, el comissionat de Comerç, Consum i Mercats, Miquel Ortega, assisteix a la inauguració de la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (Mercat del Ninot, c/ Mallorca, 157). La SEPAPC, que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), tindrà enguany el lema #menjasaimoute, amb l’objectiu de fomentar estils de vida saludables per prevenir el càncer, i convidarà la ciutadania a fer-se un selfie o una foto menjant una poma per poder construir un gran mural de cares i mostrar que tots estem conscienciats en la prevenció del càncer.

A l’acte d’inauguració de la SECAPC, hi seran presents el president de l’Associació de Comerciants del Mercat del Ninot, Eduard Escofet, que serà l’encarregat d’inaugurar la jornada i el President de la FECEC, Junts contra el càncer, el dr. Ramon Maria Miralles, que conclourà els parlaments.

La jornada, que tindrà lloc de les 10h a les 13 hores, estarà protagonitzada per les reconegudes cuineres Carme Ruscalleda i Ada Parellada que, en viu i directe, ens aportaran idees per confeccionar menús saludables i econòmics basant-se en productes frescos. Alhora, la dra. nutricionista Montserrat Folch explicarà les propietats nutritives d’aquests aliments i la importància de fer una dieta saludable. També hi assistiran les campiones del món de waterpolo Anni Espar i Mati Ortiz, a més de l’ex jugador del FC Barcelona i president de la “Éric Abidal Foundation”, Éric Abidal. La campanya compta amb el suport de l’Institut de Mercats de Barcelona i la Fundació DiR.





Paraules clau

càncer/ prevenció/ salut/