Ada Colau assisteix al desplegament del Tapís Memorial de la Sida : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix al desplegament del Tapís Memorial de la Sida

30/11/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 1 de desembre a les 9:30 hores l’alcaldessa, Ada Colau, assisteix al desplegament del Tapís Memorial de la Sida, que es portarà a terme simultàniament als balcons de l’Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Sida. Acompanyarà l’alcaldessa la comissionada de Salut, Gemma Tarafa, que posteriorment assistirà a l’acte commemoratiu del Dia Mundial de la Sida a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.

El desplegament del Tapís Memorial de la Sida és una acció que forma part del Projecte dels Noms. Aquest any, les entitats que treballen en la prevenció de la Sida, juntament amb les institucions, han subscrit un manifest que porta el títol “Accelerant per posar la sida a zero” (que adjuntem).

La façana principal de l’Ajuntament de Barcelona s’il·luminarà de color vermell aquest vespre, també en ocasió de la celebració del Dia Mundial de la Sida.

 

Les fonts de Barcelona se sumen a la celebració del Dia Mundial de la Sida

Per altra banda, la ciutat de Barcelona se sumarà a la celebració del Dia Mundial de la Sida  amb la il·luminació d’algunes de les fonts més emblemàtiques. Les fonts que s’il·luminaran són: la Font Màgica i Cascades de Montjuïc, la Font del Passeig de Gràcia amb Gran Via, la part de la cascada de les Fonts Bessones de la Plaça Catalunya, la Font dels Jocs d’Aigua del Parc de Rieres d’Horta, la Font Manuel de Falla del Parc Josep M Serra i Martí, la Font de Can Fabra i la Font de la Plaça Baró de Viver, que s’encenen amb el color vermell.

 





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ sida/ Tapís Memorial de la Sida/