L’alcaldessa demana que la cultura “torni a ser un dels motors centrals en la transformació de Barcelona” : Servei de Premsa

L’alcaldessa demana que la cultura “torni a ser un dels motors centrals en la transformació de Barcelona”

11/12/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assistit aquest matí a la commemoració dels 25 anys de la Fundació Tàpies, un acte que ha congregat els quatre directors de l’espai: Manuel Borja-Villel, Núria Enqita, Laurecne Rassel i l’actual director, Carles Guerra.
IMG-20151211-WA0005
L’alcaldessa ha agraït l’esforç de la Fundació Tàpies per fer, d’aquesta, “una de les institucions culturals de referencia en l’estudi i divulgació de l’art contemporani”.
Colau ha recordat el treball de promoció i impuls a la investigación artística d’aquests 25 anys d’història de la Fundació Tàpies, reconegut a tot el mapa mundial de producción cultural. Ha recordat que la producción artística d’Antoni Tàpies “no estaba separada del seu compromís amb el canvi social”.
“En un moment actual de crisi, però també d’esperança com el que vivim, necessitem recuperar un cop més aquest impuls de creació”, ha afegit Colau, que també ha demanat la “complicitat, creativitat i audacia” del món cultural “perquè la cultura torni a ser un dels motors centrals en la transformació de la nostra ciutat”.




Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ cultura/ Fundació Tàpies/