Ada Colau participa en la visita de finalització d’obres de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC al Campus Diagonal-Besòs : Servei de Premsa

Ada Colau participa en la visita de finalització d’obres de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC al Campus Diagonal-Besòs

26/01/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 27 de gener, a les 9.30 hores, (EEBE, cruïlla dels carrers Sant Ramon de Penyafort i Eduard Maristany. Campus Diagonal-Besòs), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la visita de finalització d’obres de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC al Campus Diagonal-Besòs.

A l’acte també hi assistiran la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz; el regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner; el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Enric Fossas.

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) posarà en marxa el proper curs 2016-2017 l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), principal motor del Campus Diagonal-Besòs. Es tracta d’un nou espai universitari d’innovació i coneixement, a cavall de les ciutats de Barcelona i Sant Adrià del Besòs.

 

planol





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Campus Diagonal-Besòs/