L’alcaldessa intervé a l’acte del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust del Parlament de Catalunya : Servei de Premsa

L’alcaldessa intervé a l’acte del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust del Parlament de Catalunya

26/01/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 27 de gener, a les 18:00 hores, el Parlament de Catalunya farà l’acte amb motiu del dia internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust, on hi intervindran els presidents de la Generalitat i el Parlament, Carles Puigdemont i Carme Forcadell, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

L’acte, que tindrà lloc a l’auditori del palau del Parlament i conduirà la periodista Gemma Ruiz, començarà amb l’encesa de les sis espelmes del record, en què participaran representants dels pobles jueu i gitano, de l’Amical de Mauthausen i Altres Camps, de les persones amb discapacitats i del col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.
A continuació, després d’un minut de silenci, intervindran Josep Morell, delegat a Catalunya de Testimonis Cristians de Jehovà; David Tello, president a Catalunya de l’associació de famílies de menors transsexuals Chrysallis; Carles de Pablo, en nom del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat; Simón Montero, president de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya; Enric Garriga, president de l’Amical de Mauthausen i Altres Camps i fill de Marcel•lí Garriga, deportat a Buchenwald; i el rabí Stephen Berkowitz, de la comunitat jueva Bet Shalom de Barcelona.
A l’últim, Colau, Forcadell i Puigdemont clouran l’acte.
NOTA:

Els representants dels mitjans de comunicació sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol•licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballen i si són redactors, fotògrafs, càmeres o personal tècnic. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ holocaust/ victimes/