Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius sostinguts amb fons públics de Barcelona per al curs 2016-2017 : Servei de Premsa

Comencen les Jornades de Portes Obertes als centres educatius sostinguts amb fons públics de Barcelona per al curs 2016-2017

15/02/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Amb motiu de les Jornades de Portes Obertes que organitzen els centres educatius sostinguts amb fons públics a la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona, impulsa diferents accions informatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills i filles que el proper curs 2016-17, hagin de cursar el segon cicle d’educació infantil, ensenyaments obligatoris o canviar de centre educatiu.

L’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les famílies el web municipal d’Educació www.barcelona.cat/educacio, que enllaça amb el web del Consorci d’Educació de Barcelona www.edubcn.cat. En aquests webs trobaran tota la informació actualitzada de manera permanent sobre les jornades de portes obertes i, posteriorment, sobre el procés de preinscripció i matrícula. Tota aquesta informació també és accessible a les famílies a: www.barcelona.cat; els webs dels districtes; les oficines d’atenció ciutadana; el telèfon municipal d’atenció ciutadana 010, i  el twitter municipal @bcn_ajuntament.

Per altra banda, el calendari de les Jornades de Portes Obertes, preinscripció i matrícula per al curs 2016-17 és el següent:

– Jornades de Portes Obertes i inici accions de comunicació: 15 de febrer de 2016.

– Del 30 de març al 7 d’abril: presentació de sol·licituds per part de les famílies per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

– Del 30 de març al 15 d’abril: presentació de sol·licituds per part de les famílies per als ensenyaments professionals de música i dansa.





Paraules clau

educació/ escola/ portes obertes/