Jaume Collboni i Montserrat Ballarín presenten una Mesura de Govern de suport i impuls al sector de la restauració : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Montserrat Ballarín presenten una Mesura de Govern de suport i impuls al sector de la restauració

15/07/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 18 de juliol, a les 10:00 hores, (Ajuntament de Barcelona, Sala Lluís Companys), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, presenten una Mesura de Govern per donar suport i impuls del sector de la restauració de Barcelona.

El Govern municipal vol donar suport al sector de la restauració per ajudar a incrementar el seu grau de competitivitat i de qualitat, perquè pugui generar ocupació de qualitat a la ciutat i produir activitat econòmica i riquesa de manera equilibrada al conjunt de barris de Barcelona. La Mesura de Govern vol contribuir a que aquest sector segueixi millorant el seu grau de responsabilitat, d’excel·lència i de professionalització.

La Mesura de Govern, que es debatrà en el proper Plenari del Consell Municipal, proposa tot un seguit d’iniciatives de promoció del sector i un anàlisi del sector de la restauració a Barcelona.

 





Paraules clau

restauració/