Audiència Pública de Pressupostos per a l’any 2017 : Servei de Premsa

Audiència Pública de Pressupostos per a l’any 2017

29/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 30 de novembre, a les 18:00 hores,(Auditori del CCCB, c/Montalegre 5), el primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Gerardo Pisarello, presidirà l’Audiència Pública de Pressupostos per a l’any 2017, acompanyat del segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni i d’altres regidors del Govern municipal.

L’Audiència Pública és un espai de participació obert a tothom, on l’Ajuntament presenta, i després debat amb la ciutadania, les qüestions més significatives de l’acció municipal, en aquest cas el projecte de pressupostos per al proper any.

Les audiències públiques juntament amb el Consell de Ciutat, els Consells de Barri i els diversos consells sectorials referits a un àmbit d’actuació o a un sector de la població, són els principals instruments que té la ciutadania per poder intervenir de manera presencial en els afers públics de Barcelona.

La documentació referent al projecte de pressupostos es pot consultar a la següent adreça electrònica: http://governobert.bcn.cat/estrategiaifinances/ca/pressupostos-any-2017





Paraules clau

pressupostos/