La Font Màgica adapta el seu funcionament durant el mes d’octubre : Servei de Premsa

La Font Màgica adapta el seu funcionament durant el mes d’octubre

28/09/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina s’adapten durant el mes d’octubre a l’optimització horària. A partir del diumenge, 1 d’octubre, la Font Màgica ofereix les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música, dijous, divendres i dissabtes a les 21:00 hores i a les 21:30 hores.

En relació al funcionament diürn ornamental de La Font Màgica i de l’Eix, es manté l’actual funcionament, en horari de matí, d’11:00 hores a 13:00 hores i de tarda de 16:00 a 18:00 hores, i en diumenge i els dilluns festius, d’11:00 hores a 15:00 hores.

Amb aquests horaris, la Font Màgica s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona, en base a criteris de sostenibilitat, fent coincidir l’inici dels espectacles amb les postes de sol durant els mesos d’estiu, i ajustant els dies i la durada dels espectacles als horaris de major afluència de públic, posant en valor un fort atractiu turístic de la ciutat, així com fer un ús més racional i eficient dels seus recursos hídrics.

Per finalitzar la temporada, a partir del 5 d’octubre, els espectacles de la Font Màgica seran els èxits del pop-rock amb fragments, entre altres, de Wonderwal (Oasis), Somebody to Love (Qeen), Material Girl (Madonna), música de cinema com Iron Man 3, Dragon Flight, End Titles, Main Theme,  com a blocs més importants. També, s’incorporen les coreografies presentades al Piromusical de La Mercè 2016 dedicades a la música francesa, amb autors com Edith Piaf, Georges Moustaki i Charles Aznavour; i es mantenen Barcelona, Viva la Vida i El Cant de la Senyera.

 

Programació especial pel Festival Internacional de Jazz

La Font Màgica de Montjuïc amb col·laboració del 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, inclourà fragments representatius de la programació artística del festival d’enguany, dedicats a artistes tan il·lustres com Diana Krall, Jean Pierre Leloir, Hironmi duet FT i Edmar Cartañeda, Logan Richardson entre d’altres, a partir del 13 d’octubre tots els divendres en la sessió de les 21:30 hores i el mes de novembre tots els divendres en la sessió de les 20:30 (en horari d’hivern),  amb una durada aproximada de 20 minuts.

Per a més informació: www.barcelona.cat/fontmagica





Paraules clau

font màgica/