Comença el cicle de xerrades Barcelona Educa per la Pau : Servei de Premsa

Comença el cicle de xerrades Barcelona Educa per la Pau

08/11/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

 

 

 

L’Institut Municipal d’Educació posa en marxa, a partir de demà 9 de novembre, el cicle de conferències Barcelona Educa per la Pau amb l’objectiu de fomentar una consciència crítica i desgranar conceptes referents a la pau, el conflicte o la violència. La iniciativa vol facilitar a la comunitat educativa recursos per poder abordar els conflictes des d’un punt de vista positiu i des de la perspectiva de gènere.

La primera conferència d’aquest cicle, sota el títol “Desarmament: condició de pau”, anirà a càrrec d’Arcadi Oliveres, professor d’Economia de la Universitat de Barcelona; activista i expresident de Justícia i Pau. El cicle també aborda el tractament que fan els mitjans de comunicació amb la conferència que farà l’editora de l’InfoK de TV3, Laia Servera, en la qual parlarà sobre l’educació per a la pau plantejada des dels mitjans de comunicació.

El psicòleg i educador Jaume Funes, se centrarà en “l’Educació en l’adolescència per prevenir els radicalismes i l’odi”, mentre que la sessió de la formadora en educació per la pau, Cécile Barbeito, té l’objectiu de donar eines i recursos als educadors per a l’educació per a la pau.

Totes les sessions es duran a terme a la Biblioteca Artur Martorell, a la seu de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona de plaça Espanya, 5. La informació de detall sobre les diferents xerrades es pot trobar al web http://ajuntament.barcelona.cat/educacio/ca.





Paraules clau

educació/ pau/