Ada Colau ha assistit a la inauguració de “La Ciutat dels Somnis”, el nou Festival de la Infància : Servei de Premsa

Ada Colau ha assistit a la inauguració de “La Ciutat dels Somnis”, el nou Festival de la Infància

27/12/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest migdia, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assistit a la inauguració de “La Ciutat dels Somnis”, el nou Festival de la Infància al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

 

 

També hi han estat presents el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, el director general de Difusió del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Ignasi Genovès, la vicepresidenta 4a de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó, i el comissionat d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba.

El Festival, que se celebrarà fins al 30 de desembre, comptarà amb prop d’un centenar d’activitats lúdiques, esportives i culturals en les quals els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys podran jugar a exercir diferents professions. Així, es recrearà una ciutat imaginària amb un hospital, un taller mecànic, un ajuntament o un pavelló esportiu, entre altres equipaments, on els infants podran imaginar i descobrir a través del joc què volen ser de grans: doctora, infermer, cuiner, treballador social, esportista, enginyera, mecànica, educador, inventora, artista, cambrer etc.

Com a novetat d’aquest any, el preu de les entrades es redueix a la meitat i serà de 6€ per un dia sencer, amb la voluntat de fer-lo més assequible per a totes les famílies.

En aquesta ciutat hi participen més de 40 empreses, institucions i entitats i hi han col·laborat en la creació dels seus espais 9 salons de Fira de Barcelona (Alimentaria, Hostelco, Construmat, Healthio, Expoquimia, Automobile, IOT Solutions World Congress, Graphispag i Liber).





Paraules clau

Ciutat dels Somnis/