Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de Nou Barris : Servei de Premsa

Mor una vianant en un accident de trànsit al districte de Nou Barris

18/01/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Ahir al vespre, a les 20:15 hores, una dona de 57 anys va ser atropellada per una moto a l’alçada del número 51 de l’Avinguda de Rio de Janeiro, al districte de Nou Barris. A conseqüència de l’impacte la dona va resultar greument ferida i traslladada a l’hospital per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques on finalment ha mort aquesta matinada. Aquesta és la primera víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any.

Fins el lloc de l’accident es van traslladar efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.
L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per donar suport psicològic als familiars de la víctima.

El Consistori lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.
L’Ajuntament de Barcelona recorda que els vianants són un dels col•lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària, per aquest motiu demana als conductors màxima precaució en la conducció.

La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per la reducció de morts i ferits greus en accidents de trànsit





Paraules clau

accident/