Marta Carranza participa al 90è aniversari del Bàsquet Ateneu Montserrat i a la 21a Festa de l’Esport Català : Servei de Premsa

Marta Carranza participa al 90è aniversari del Bàsquet Ateneu Montserrat i a la 21a Festa de l’Esport Català

22/01/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La comissionada d’Esports participa avui a la presentació dels actes i del logotip del 90è aniversari del Bàsquet Ateneu Montserrat.

Demà, Carranza pren part a la gala de la 21a Festa de l’Esport Català i en lliura el premi a la millor gestió federativa.

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, pren part aquest vespre a la presentació dels actes del 90è aniversari del Bàsquet Ateneu Montserrat, que té lloc a les 20.00 h a la Sala de Plens de la seu del Districte de Sants-Monjuïc (c. Creu Coberta 104). Carranza estarà acompanyada de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Joan Fa Busquets, president de la Federació Catalana de Basquetbol; Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, i Josep Figuera, president del Bàsquet Ateneu Montserrat. En el transcurs de l’acte es descobrirà el logotip commemoratiu creat per a l’ocasió.

El Bàsquet Ateneu Montserrat es va fundar l’any 1928 al barri d’Hostafrancs dins de l’Ateneu Montserrat, actual Escola Joan Pelegrí. Aquesta entitat nonagenària agrupa en l’actualitat a setze equips de bàsquet, una escola de bàsquet, i dos grups de veterans (un masculí i un femení). Del total de 300 practicants, un 35% són dones. Per celebrar el seu bon estat de forma després de nou dècades d’activitat, aquest 2018 duran a terme una activitat de commemoració cada mes.

D’altra banda, la comissionada d’Esports participa demà dimarts 23 de gener a la 21a Festa de l’Esport Català, la gala de cloenda de l’any esportiu 2017 durant la qual es premien els esportistes i les entitats més destacades de l’any. Conjuntament amb Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Carranza lliura el premi a la millor gestió federativa. L’acte té lloc al CaixaForum Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) a les 20.00 hores.





Paraules clau

esport/