Inaugurada la renovada Fàbrica del Sol : Servei de Premsa

Inaugurada la renovada Fàbrica del Sol

26/01/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest matí s’ha inaugurat la renovada Fàbrica del Sol una Jornada de Portes Obertes amb tallers, visites teatrealitzades i activitats entorn el medi ambient.

 

La Fàbrica del Sol, l’equipament municipal dedicat a l’educació ambiental, reobre les seves portes després d’un procés de rehabilitació que ha tingut una durada d’un any. La Fàbrica del Sol és un edifici històric que ha estat renovat seguint criteris de sostenibilitat que el converteixen en un exemple d’eficiència i qualitat en el consum de recursos, en confort i en salut. Les solucions aportades a la rehabilitació inclouen canvis a les noves instal·lacions d’energia solar i d’aigua, el sistema de ventilació i a la coberta, tenint en consideració la tria de materials per disminuir l’impacte ambiental.

La renovada Fàbrica del Sol és l’equipament de referència per estendre l’acció col·lectiva per a la sostenibilitat, constituint-se així, en un espai de treball conjunt entre l’Ajuntament i les entitats que promouen actuacions ambientals.

 

Més informació:
Dossier de Premsa “L’Ajuntament de Barcelona obre la renovada Fàbrica del Sol”

 

 





Paraules clau

Fàbrica del Sol/