Ada Colau presideix l’acte ‘Barcelona, Always Connected’ : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte ‘Barcelona, Always Connected’

31/01/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 1 de febrer, a les 10:30 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte ‘Barcelona, Always Connected’, en el marc del Mobile World Congress 2018.

L’acte vol ser també un acte de suport a l’important ecosistema de centres i empreses de la ciutat vinculades a la innovació, la recerca, i la investigació. A l’acte hi intervindran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; el secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, José María Lassalle, el CEO i director de GSMA, John Hoffman, i el president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete.

En el decurs de l’acte, la periodista Ariadna Oltra moderarà un bloc d’intervencions que comptarà amb la participació de la vicerectora de Planificació Estratègica i Recerca de la UOC, Marta Aymerich; del president a Barcelona de l’Institut of Science and Technology-BIST, Andreu Mas-Colell; del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; de la Presidenta de Foro Fintech, Marta Plana; del director de l’ICFO, Lluís Torner; i del president de Barcelona Global, Gonzalo Rodés.

Atenció mitjans gràfics. A les 10:15 hores, es farà una fotografia de grup a la Galeria Gòtica. Es recomana arribar a aquest espai a les 10 hores.

Atenció càmeres de televisió. Per raons d’ubicació al Saló de Cent, es recomana òptica de 300 per càmeres de televisió.

 





Paraules clau

Mobile World Congress 2018/