Operatiu antidroga al Raval per desmantellar un domicili ocupat que s’utilitzava com a punt de venda i consum de drogues : Servei de Premsa

Operatiu antidroga al Raval per desmantellar un domicili ocupat que s’utilitzava com a punt de venda i consum de drogues

05/02/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Detingudes 2 persones i decomissades diverses dosis d’heroïna

Des de principis de 2017 s’han fet 39 entrades a domicilis del Raval i s’han detingut 52 persones

 

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquesta tarda un domicili ocupat que s’utilitzava com a punt de venda i consum de drogues ubicat al carrer del Carme del barri del Raval del districte de Ciutat Vella. L’operatiu ha tingut lloc aquesta tarda quan efectius de la Guàrdia Urbana han accedit a un domicili ocupat des d’on es traficava amb drogues i que funcionava també com a punt de consum. El dispositiu ha acabat amb el balanç de 2 detinguts i el decomís de diverses dosis d’heroïna, una bàscula de precisió i diners en efectiu.

La investigació es va iniciar a partir de les denúncies del veïnatge i de les informacions que han fet arribar a la Guàrdia Urbana, que apuntaven que en un pis del barri hi havia persones que l’utilitzaven com a punt de venda de drogues.

 

39 entrades a domicilis i 52 detinguts des de principis de l’any 2017

Des de principis de l’any 2017 fins ara, s’han realitzat 39 entrades a domicilis en el barri del Raval i s’han detingut 52 persones. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana mantenen dispositius de seguretat a la zona i mantenen obertes investigacions a l’entorn de punts des d’on s’estaria produint tràfic de substàncies estupefaents.

A partir de les denúncies de veïns i de les informacions que aquests aporten a la policia, els Mossos i la Guàrdia Urbana comproven sempre la veracitat d’aquestes informacions i en cas que es detecti qualsevol indici de tràfic de substàncies estupefaents s’inicia una investigació i es posa en coneixement del jutjat.

 

 





Paraules clau

guàrdia urbana/