Barcelona impulsa una xarxa internacional a favor de la llibertat d’expressió : Servei de Premsa

Barcelona impulsa una xarxa internacional a favor de la llibertat d’expressió

05/06/2018



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els tinents d’alcaldia Jaume Asens i Gerardo Pisarello han rebut una delegació d’entitats que treballen per la llibertat d’expressió.

Hi han participat la plataforma No Callarem, el grup de suport a Valtonyc, els rapers Pablo Hasel i Elgio i l’ONG finlandesa Artists at Risk.

El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, ha explicat després de la trobada amb entitats per la llibertat d’expressió que “la llibertat d’expressió no només és dir allò que resulta còmode o innocu per al poder. També és transgredir els codis establerts, dir les coses que molesten i que, fins i tot, poden ofendre el poder. Per aquest motiu ens hem compromès a treballar amb aquestes entitats, per establir vies de col·laboració a favor de la llibertat d’expressió”.

 

 

Els tinents d’alcaldia Jaume Asens i Gerardo Pisarello han rebut a l’Ajuntament de Barcelona representants de la plataforma No Callarem, del grup de suport a Valtonyc, els rapers Pablo Hasel i Elgio i l’ONG finlandesa Artists at Risk, que treballa per proporcionar vies segures a artistes amenaçats als seus països per falta de llibertat d’expressió.





Paraules clau

Drets Socials/