Barcelona celebra la primera sessió de reclutament de la IT Academy, el programa d’alta especialització TIC per donar resposta a la demanda de les empreses de Barcelona : Servei de Premsa

Barcelona celebra la primera sessió de reclutament de la IT Academy, el programa d’alta especialització TIC per donar resposta a la demanda de les empreses de Barcelona

02/07/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 3 de juliol, a partir de les 10:00 hores, (Cibernàrium, c/Roc Boronat 117, 1r pis), té lloc la primera trobada de reclutament o Job Market Place amb estudiants de l’IT Academy i consultores internacionals (Oesia, Grupo Ica, iThinkUPC, NAE, Sogeti, Everis, Davinci, Carver-AS, Ricoh, Fhios, Iecisa Informática Corte Inglés). Serà possible entrevistar les empreses, alumnes, professorat.

IT Academy és el programa d’alta especialització TIC que ha posat en marxa l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, per capacitar els perfils qualificats que més demanen les empreses de la ciutat. Ofereix una capacitació amb un cert grau d’especialització en coneixements TIC i científic-tecnològics. La formació es focalitza en àrees de programació, dades i seguretat, alineada a les necessitats de talent TIC de les empreses de la ciutat de Barcelona.

Segons la UE, fins el 2020, hi haurà uns 756.000 llocs de treball en l’àmbit de les TIC a Europa que no es podran cobrir per manca de professionals. El model de formació d’IT Academy és un model innovador – inspirat en la Ecole 42 (París) i les Code Academies – basat en l’autoaprenentatge i el treball en equip presencial i online a través d’itineraris prèviament definits i simulant un entorn real de treball. L’alumnat, que hi accedeix de forma gratuïta, compta amb suport i acompanyament d’un mentor que els ajuda durant tot el procés formatiu.

Normalment, les empreses demandants d’aquests perfils són aquelles empreses amb departaments de sistemes / IT que tenen una mancança de personal en perfils de programació i tractament i anàlisis de dades.

Més informació
https://cibernarium.barcelonactiva.cat/it-academy;jsessionid=5966BDDFC9518A7874658D42D6510A78





Paraules clau

educació/ formació/