Obre la Fira de Nadal de Santa Llúcia a l’avinguda de la Catedral : Servei de Premsa

Obre la Fira de Nadal de Santa Llúcia a l’avinguda de la Catedral

29/11/2018



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’arribada del Nadal a Barcelona es comença a percebre amb la celebració d’algunes tradicions històriques de la ciutat. Una d’elles és la celebració de la Fira de Santa Llúcia, un esdeveniment que té lloc des de l’any 1786 i que enguany celebra la seva 232a edició.

Així, tothom que ho desitgi podrà visitar aquesta fira, la més antiga que gira al voltant dels pessebres i de les tradicions nadalenques, i que es troba instal·lada a l’avinguda de la Catedral des de divendres 30 de novembre i fins al proper 23 de desembre. L’horari d’obertura és el següent:

En total, hi ha 284 parades distribuïdes en les zones tradicionals de la Fira i que es destinen a la venda de pessebres i figures, verd, artesania i simbombes. Aquestes es distribueixen de la següent manera:

Com cada any, a més de la venda de productes, la fira també acollirà diverses activitats com són la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona i el Tió Gegant. O la celebració de la 25a edició de la Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs de Catalunya, amb el lliurament del guardó al Firaire d’Honor d’enguany, i que tindrà lloc el dia 15 de desembre.

També al costat de la Fira de Santa Llúcia, a menys de 100 metres, al Museu Frederic Marès, a la plaça de Sant Iu, número 5, s’instal·larà un pessebre que proposa una passejada pels boscos del Pedraforca, que ha creat l’Associació de Pessebristes.





Paraules clau

nadal/ nadal 2018/