Ada Colau clou la Jornada “Joc i Ciutat. El Pla del joc a l’espai públic de Barcelona” : Servei de Premsa

Ada Colau clou la Jornada “Joc i Ciutat. El Pla del joc a l’espai públic de Barcelona”

05/02/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

En el marc de la Jornada es presentarà el primer Pla del Joc a l’espai públic de Barcelona amb l’horitzó 2030

 

IMPORTANT PER MITJANS:

Els mitjans podran agafar declaracions a les 10:30 hores al Centre Cívic Trinitat Vella (carrer de la Foradada, 36), de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i de la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, embargades fins a les 19:00 hores.

 

Dimecres, 6 de febrer, a les 18.50 hores, (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB, Montalegre,5), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, clou la Jornada “Joc i Ciutat. El Pla del joc a l’espai públic de Barcelona”.

L’objectiu de la Jornada és compartir i debatre la importància social del joc a l’espai públic i l’activitat física a l’aire lliure per tal de millorar les ciutats i les vides dels veïns i veïnes, començant per la infància, a partir d’experiències locals i internacionals.

Barcelona amb el Pla del joc a l’espai públic aspira a passar de ser una ciutat amb jocs infantils a una ciutat pel joc a l’espai públic, “una ciutat jugable”. Una ciutat que inclogui zones específiques de joc encara millors que les actuals – alguns de singulars que tinguin un rol emblemàtic en la importància del joc -, però sobretot, que trenqui barreres i que faci possible que el joc desbordi als seus entorns, i vagi molt més enllà, posant l’urbanisme de tota la ciutat a disposició del joc.

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, obre la jornada a les 9:15h amb la ponència: “La importància social del joc per viure millor a la ciutat: motius per un Pla del joc a l’espai públic de Barcelona amb horitzó 2030” i la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, presenta a les 16:10h la ponència: “El Pla del Joc a l’espai públic de Barcelona amb l’horitzó 2030: fites, actuacions i projectes tractor per un canvi de paradigma”.

 

 





Paraules clau

Drets Socials/