Acte del món municipal català amb motiu de l’inici del judici de l’1-O : Servei de Premsa

Acte del món municipal català amb motiu de l’inici del judici de l’1-O

08/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

ATENCIÓ, CANVI DE PUNT D’ACCÉS: L’entrada dels mitjans de comunicació es realitzarà a partir de les 12.15 hores per la porta d’accés situada al carrer de la Font de Sant Miquel

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques, amb la col•laboració i de forma coordinada amb l’Ajuntament de Barcelona, celebrarà el proper diumenge 10 de febrer un acte transversal del món local català amb motiu de l’inici del judici sobre el referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

A l’acte hi estan convocats tots els alcaldes i alcaldesses de Catalunya amb la voluntat de demanar el respecte als drets i llibertats fonamentals i exigir un judici just i imparcial per als representants polítics i socials processats per l’1-O.

L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona a partir de les 13:00 hores, amb la intervenció de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de l’Associació Catalana de Municipis, David Saldoni. Alcaldes i alcaldesses de diverses adscripcions polítiques llegiran un manifest unitari a favor de la llibertat, la democràcia i la justícia. També intervindrà Laura Masvidal, en representació de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

NOTA IMPORTANT PELS MITJANS:
L’entrada dels mitjans de comunicació es realitzarà a partir de les 12.15 hores per la porta d’accés situada al carrer de la Font de Sant Miquel https://goo.gl/maps/XooC2j3uoYA2

Per qualsevol aclariment:
Àlvaro López (Ajuntament de Barcelona): 629113261
Joan Morcillo (Associació Catalana de Municipis): 650454312





Paraules clau

1-O/