Ada Colau assisteix a la lectura del Pregó dels Infants : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la lectura del Pregó dels Infants

11/02/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 12 de novembre a les 10.15h (Av. de la Catedral), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la lectura del Pregó dels Infants. En aquesta edició, l’alcaldessa va encarregar als infants participants que treballessin conjuntament per elaborar un pregó centrat en el Dret a participació dels infants en la vida pública. En aquesta edició hi participen 887 alumnes de 3r, 4t i 5è de Primària de 19 centres educatius.

El Pregó és una programa educatiu de la ciutat a través del qual els alumnes que hi participen reflexionen, fan propostes i redacten un escrit entre tots perquè finalment es converteixi en el Pregó de la Festa Major d’Hivern de Barcelona.

En aquesta edició, i sota el lema “Barcelona escolta els infants”, el Pregó posa l’èmfasi en el reconeixement dels infants com a ciutadans i ciutadanes de ple dret i la seva participació en les qüestions públiques, tot reflexionant sobre l’exercici dels drets i els compromisos que se’n deriven. La intenció és animar els infants a analitzar i pensar el dret a la participació des d’una mirada àmplia, reflexionant i prenent consciència de la seva importància com protagonistes en la construcció d’una ciutat amable i acollidora.

 





Paraules clau

santa eulàlia 2019/