L’alcaldessa intervé al diàleg d’alcaldes i alcaldesses del Congrés de Transició Energètica i Ciutat : Servei de Premsa

L’alcaldessa intervé al diàleg d’alcaldes i alcaldesses del Congrés de Transició Energètica i Ciutat

05/03/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 6 de març, a les 12:30 hores, a la sala d’actes de l’edifici A del Campus Diagonal Besòs (Av. Eduard Maristany, 16), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà al diàleg d’alcaldes i alcaldesses sobre les polítiques energètiques als municipis, que s’organitza dins del Congrés Transició Energètica i Ciutat. A les 12.30h. es faran una fotografia de grup a l’accés del Congrés.

L’alcaldessa estarà acompanyada dels alcaldes de Saragossa, Pedro Santisteve; i el de Pamplona, Joseba Asiron. També participen el regidor de l’àrea d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Madrid, Jorge García Castaño; el regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Berto Jaramillo, i la segona tinent d’alcaldia, regidora de Presidència, Afers Socials i Educació de Càdis, Ana Fernández. Modera la periodista Sílvia Angulo.

El regidor de Presidència, Aigua i Energia del consistori, Eloi Badia, inaugurarà la trobada, a les 9 hores, juntament amb Francesc Torres, rector de la UPC.

El primer Congrés ‘Transició Energètica i Ciutat’ (CTEC), organtizat per la regidoria d’Energia de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu posar en relleu el paper de les ciutats en l’impuls de la transició i la sobirania energètica  i abordarà, en diferents taules, temes tan diversos com l’impuls institucional de canvi de cultura energètica, l’agenda feminista de la transició energètica o els reptes de futur d’aquesta.

 

80 ponents 

Durant aquests dos dies, més de vuitanta ponents d’una vintena de ciutats europees podran compartir experiències i posar en comú experiències transformadores, de manera que es generarà un espai on es puguin crear i enfortir aliances i sinèrgies per avançar cap a la transició.

El CTEC vol generar un debat al voltant del binomi ciutat-energia entre tots els actors implicats: ciutadania i societat civil, representants polítics i tècnics de les ciutats, administració pública, acadèmia, sector empresarial, entre d’altres. L’assistència al congrés és gratuïta i oberta a tothom.

 

Més informació: https://congresotransicionenergeticayciudad.es/es/

 





Paraules clau

energia/