Laia Ortiz i Miquel Àngel Essomba participen a la inauguració del Saló de l’Ensenyament : Servei de Premsa

Laia Ortiz i Miquel Àngel Essomba participen a la inauguració del Saló de l’Ensenyament

19/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 20 de març, a les 08:15 hores, (Plaça de l’Univers – Recinte de Montjuïc. Fira de Barcelona. Av. Reina Mª Cristina s/n), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, i la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, participen en la inauguració de la 30a edició del Saló de l’Ensenyament.

A la inauguració també participarà el comissionat d’Educació, Infància i Joventut, Miquel Àngel Essomba. El recorregut s’iniciarà a les 8:30h a la Plaça de l’Univers.

El Saló se celebrarà fins al diumenge 24 de març, en els Palaus 1, 2 i a la Plaça de l’Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

En el seu trentè aniversari, el certamen comptarà amb 200 expositors que presentaran l’oferta formativa més completa per als visitants, i reforçarà els serveis d’orientació, tant presencials com online.

A més, comptarà amb un ampli programa d’activitats per als joves i les seves famílies, com tallers, conferències i exhibicions.

El Saló de l’Ensenyament se celebra en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball, incloent Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus; i el Saló de l’Ocupació.





Paraules clau

educació/