Presentació de la Guia d’Història Urbana AIGUA KM ZERO / BCN : Servei de Premsa

Presentació de la Guia d’Història Urbana AIGUA KM ZERO / BCN

22/03/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 23 de març de 2019, a les 12:30 hores, (Convent de Sant Agustí, Sala Noble C/ Comerç, 36), l’Ajuntament de Barcelona presenta la Guia d’Història Urbana número 25, AIGUA KM ZERO / BCN  editada pel Museu d’Història de Barcelona (MUHB) i que se centra en la vinculació entre l’aigua i la ciutat de Barcelona.

La presentació anirà a càrrec dels historiadors Manel Guàrdia i Manel Martí; de l’arquitecte Albert Cuchí i del director del MUHBA, Joan Roca. L’edició de la guia ha comptat amb la col·laboració d’Ecologia Urbana.  La presentació té lloc coincidint amb la celebració, el 22 de març, de Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Tot plegat en el marc de la festa AIGUART que des de les  11.00 i fins a les 13:30 hores té lloc al Centre Cívic del convent de Sant Agustí amb tot d’activitats vinculades amb l’aigua, l’art i diversió per a tothom. Amb la festa de cloenda de l’Aiguart acaba també el Memorial de l’Aigua 2018-2019, una iniciativa municipal en col·laboració amb diverses entitats i equipaments que, al llarg d’un any, ha proposat una programació d’activitats entorn de l’aigua com a bé comú.

 

Guia d’Història Urbana AIGUA KM ZERO / BCN

En l’elaboració de la guia hi han treballat entitats i arxius de diferents barris, centres d’estudis, diverses àrees municipals, universitats i el propi museu.





Paraules clau

aigua/ cultura/ història/ medi ambient/