Gemma Tarafa presenta una nova acció d’abastiment alimentari i d’informació a 20.000 persones , especialment gent gran que viu sola, malalts crònics i pacients de COVID-19 confinats a Barcelona : Servei de Premsa

Gemma Tarafa presenta una nova acció d’abastiment alimentari i d’informació a 20.000 persones , especialment gent gran que viu sola, malalts crònics i pacients de COVID-19 confinats a Barcelona

21/04/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 21 d’abril a les 9:45 hores (Seu de Correus. Parc Logístic de la Zona Franca c/ 29 nº 12), la regidora de Salut, envelliment i cures, Gemma Tarafa, presentarà una nova acció d’abastiment alimentari i informació destinada a 20.000 persones especialment vulnerables durant la crisi de la COVID-19, principalment persones grans que viuen soles, malalts crònics i pacients de COVID-19 confinats a Barcelona.

A la presentació també hi assistirà Marc Miró, CEO de l’empresa LINE Sport, Carlos Chimeno, director territorial de Correus a Catalunya i Laura Pelay, secretaria general de Salut de la Generalitat.

 

IMPORTANT PER A MITJANS

9:45. Es podran prendre imatges de l’empaquetament de les cistelles alimentàries i de l’inici de la cadena de distribució.
L’Ajuntament facilitarà als mitjans imatges de la recepció d’aquests productes

10:00. Es farà l’atenció a mitjans

 

 

 

L’atenció a mitjans es podrà seguir en directe a
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/





Paraules clau

alimentació/ COVID-19/