Mercabarna imparteix sessions de neteja i desinfecció d’establiments per donar suport al petit comerç durant el desconfinament : Servei de Premsa

Mercabarna imparteix sessions de neteja i desinfecció d’establiments per donar suport al petit comerç durant el desconfinament

07/05/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Sessions dirigides als ciutadans: Les peces de vedella que usaven les àvies,
La temporada de les fruites i hortalisses o Reconèixer la frescor del marisc

Davant l’obertura dels comerços i l’obligatorietat de realitzar un mínim de dues neteges
i desinfeccions diàries dels establiments per evitar la transmissió de la Covid19, els
Serveis de Formació de Mercabarna estan oferint sessions formatives online gratuïtes,
dirigides als petits i mitjans comerços agroalimentaris.

Són sessions de 45 minuts, impartides per un especialista en higiene alimentària amb
l’objectiu de reduir el risc d’expansió de virus, en plena fase de desconfinament. Fins a
la data ja s’han impartit dues sessions d’aquesta formació i la propera tindrà lloc l’11
de maig, a les 16.30h. La inscripció a aquesta formació, realitzada per donar suport al
sector agroalimentari durant aquesta crisi sanitària, es pot realitzar a través del web de
Mercabarna: www.mercabarna.es/serveis/formacio/oferta-formativa/page/1

Rotar els productes de neteja davant la resistència del virus

En aquesta càpsula formativa es tracten les fases de la neteja i la desinfecció de
l’establiment i dels estris necessaris per a la manipulació dels aliments; les superfícies
que s’han de tenir més en compte; les tècniques més eficaces i els productes que s’han
d’utilitzar. Respecte a aquest últim aspecte s’insisteix molt en la necessitat de rotació
dels productes de neteja i desinfecció, davant la resistència dels microorganismes.
Cursos per a la ciutadania i els professionals

D’entre l’oferta formativa també hi ha càpsules per a la ciutadania i els professionals. La
setmana vinent estan programades les següents: Les peces de la vedella que cuinaven
les nostres àvies, La temporada de les fruites i hortalisses, Com reconèixer l’estat de
frescor del marisc i L’especejament de la vedella.





Paraules clau

mercabarna/