Jordi Martí participa al debat ‘De la Barcelona dels 15’ a la Catalunya dels 45’: la metròpoli repensada’ : Servei de Premsa

Jordi Martí participa al debat ‘De la Barcelona dels 15’ a la Catalunya dels 45’: la metròpoli repensada’

06/10/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 7 d’octubre, de 9 a 10.30 hores, el regidor de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona i president de la Comissió Executiva del PEMB, Jordi Martí, participarà en el debat  virtual ‘De la Barcelona dels 15’ a la Catalunya dels 45’: la metròpoli repensada’, activitat organitzada pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) i l’AMB en el marc del Dia Mundial Metropolità que promou Metropolis. Al debat, que es podrà seguir a través de https://zoom.us/j/98194196434, també hi participaran:

Moderarà el debat l’Oriol Estela, coordinador general del PEMB.

És possible viure en una ciutat com Barcelona on a menys de 15′ qualsevol persona tingui accés als serveis que necessita? Quins canvis s’han de produir en la mobilitat i en la planificació urbana per aconseguir-ho? És possible traslladar aquest debat en el conjunt del territori català però ampliant a 45 minuts? Hi reflexionaran diferents persones expertes en un debat que servirà per enriquir els reptes metropolitans del procés “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030”.

Per a més informació, podeu clicar aquí.





Paraules clau

ciutat/ metròpoli/