Barcelona obre un nou equipament per a dones en situació de sense llar : Servei de Premsa

Barcelona obre un nou equipament per a dones en situació de sense llar

15/10/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 15 d’octubre, a les 12.30 hores (Saldes, 6-8), l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau; la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; el director de Sant Joan de Déus Serveis Socials, Salvador Maneu; i el vicepresident de la Fundació Ared, Manel Lecha, presentaran el nou Centre Residencial d’Inclusió La Llavor, que donarà servei a dones en situació de sense llar.

 

 

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: Prèviament a l’acte, a les 11.00 hores, els mitjans de comunicació que ho vulguin podran visitar les instal·lacions i entrevistar dues de les dones usuàries del centre. Donades les circumstàncies de la Covid-19, aquestes visites es faran de manera esglaonada, en grups reduïts i respectant totes les mesures de seguretat. Preguem col·laboració i comprensió per fer-ho possible.

Abans dels parlaments de les 12.30 hores es produirà una breu visita de l’alcaldessa a l’equipament. Pel mateix motiu i per tal de reduir al màxim les aglomeracions, la televisió pública municipal Betevé servirà imatges d’aquesta visita als mitjans que ho desitgin contactant amb el departament de producció d’informatius (93.506.42.22).

Igualment, la roda de premsa es podrà seguir via ‘streaming’ a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa). Els mitjans que ho vulguin poden fer arribar les seves preguntes al número de telèfon 662.690.174.





Paraules clau

dona/ dones/ equipament/ sense llar/