Presentació del llibre “Resilients” del Gremi de Restauració, un recull de les vivències dels professionals del sector durant la pandèmia : Servei de Premsa

Presentació del llibre “Resilients” del Gremi de Restauració, un recull de les vivències dels professionals del sector durant la pandèmia

08/03/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 9 de març, a les 18.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni; el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i el president del Gremi de Restauració de Catalunya, Pere Chias, presentaran el llibre “Resilients”, un recull de les vivències dels professionals del sector de la restauració durant els mesos de pandemia. L’acte és una presentació, però també és una reivindicació d’un sector fonamental per entendre Barcelona tal i com és, i una mostra de suport i de reconeixement de les institucions a un dels col·lectius professionals més castigats per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19.

A la presentació també hi seran la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, el director general del Gremi de Restauració, Roger Pallarols; la fotògrafa Caterina Barjau, autora de les instantànies que il·lustren el llibre; la periodista Patricia Castán, autora dels textos; i les restauradores i els restauradors Ada Parellada, Mar Barri, Albert Raurich, Fernando Díaz i Marta Portero, així com representants dels grups municipals del consistori. L’acte estarà conduït per la periodista Samanta Villar.

L’acte es podrà seguir a través del lloc web del Servei de Premsa.

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: Per motius sanitaris, no es permetrà l’accés dels mitjans de comunicació. Betevé oferirà als mitjans que ho desitgin imatges en vídeo, contactant amb del departament de producció de la televisió (935064222).

 

 





Paraules clau

pandèmia/ Resilients/ restauració/