Sessió inaugural de les jornades Barcelona reAct de reactivació econòmica : Servei de Premsa

Sessió inaugural de les jornades Barcelona reAct de reactivació econòmica

12/04/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 13 d’abril, a les 9.45 hores (Edifici Disseny Hub, Auditori A, pl. Glòries), l’alcaldessa Ada Colau; el vicepresident Executiu de la Comissió Europea, Frans Timmermans (online); i el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, inauguren les jornades de treball reACT, que del 13 al 16 d’abril se celebren per reactivar l’economia post-Covid i repensar com construir una ciutat més resilient, competitiva i sostenible.

A l’acte d’inauguració, el tinent d’alcaldia Jaume Collboni presentarà les jornades amb una ponència titulada “Barcelona, Ciutat d’oportunitats. Mapa Econòmic del Barcelona Green Deal”. Posteriorment intervindrà online Bruce J. Katz, director del Nowak Metro Finance Lab a la Drexel University, reputat expert en en els nous models de ciutat i ex-assessor de Barack Obama en urbanisme i vivenda, amb la conferència inaugural “Un full de ruta per a una recuperació inclusiva després d’una pandèmia”.
L’acte es podrà seguir telemàticament la web de ajuntament.barcelona.cat/premsa. Per assistir-hi presencialment, els mitjans han d’escriure prèviament per a l’acreditació al correu: jordi.trilla@weareboth.com

Les jornades de treball “Barcelona reAct” oferiran fins al 16 d’abril diferents sessions, amb l’objectiu de debatre sobre les tendències i els moviments socials que marcaran el futur de la ciutat. Entre els especialistes en el nou paper de les ciutats més destacats, hi ha els urbanistes i assessors de metròpolis de tot el món Bruce Katz i Greg Clark. En l’àmbit de la nova economia, destaquen l’ enviat especial de l’ONU per als oceans i expert en economia blava, Peter Thomson; l’experta en smart cities i una de les artífexs de l’èxit emprenedor de Tel Aviv, Hila Oren; i el director d’ISE, la fira audiovisual més gran del món, Michael Blackman. Entre els actors locals i nacionals que intervindran a ‘Barcelona reAct’ hi ha representants del govern municipal, d’empreses privades de tots els sectors implicats i d’entitats com Barcelona Global, el Consorci de la Zona Franca, el Port de Barcelona, Barcelona Tech City o el Cercle d’Economia, entre altres.
Es pot consultar tot el programa sencer a https://barcelonareact.cat/ca.

Per seguir les sessions, la ciutadania ha de registrar-se. L’accés online és gratuït: https://barcelonareact.auth.copernic.tech/register





Paraules clau

reAct/