Acte de cloenda de les Jornades “Barcelona reAct” : Servei de Premsa

Acte de cloenda de les Jornades “Barcelona reAct”

15/04/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 16 d’abril, a les 11.00 hores (Edifici Disseny Hub, Auditori A, pl. Glòries), l’alcaldessa Ada Colau i el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, participen a la sessió de cloenda de les jornades de treball sobre la reactivació econòmica “Barcelona reAct”.

Durant l’acte es presentarà una síntesi dels debats que han tingut lloc al llarg dels quatre dies de sessions sobre la reactivació i transformació del model econòmic de Barcelona. També s’abordarà el paper de la transició ecològica com a catalitzador de la recuperació de les ciutats.

La clausura del Barcelona reAct comptarà amb la participació del conseller delegat de la GSMA, John Hoffmann; el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa; i vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica del Govern d’Espanya, Teresa Ribera.

Presentarà l’acte el director de Betevé, Sergi Vicente.

Les jornades de treball “Barcelona reAct” han estat un fòrum de debat i anàlisi de les tendències i els moviments socials que marcaran el futur de la ciutat, per reactivar l’economia post-Covid i repensar com construir una ciutat més competitiva, resilient, i sostenible.

Per assistir-hi presencialment, els mitjans han d’escriure prèviament per a l’acreditació al correu: jordi.trilla@weareboth.com

Per seguir la sessió, la ciutadania ha de registrar-se. L’accés online és gratuït: https://barcelonareact.auth.copernic.tech/register

 

 





Paraules clau

Barcelona reAct/