Xavier Marcé participa en la visita inaugural de l’exposició «El millor disseny de l’any» : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa en la visita inaugural de l’exposició «El millor disseny de l’any»

31/05/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 1 de juny a les 17.00 hores (Disseny Hub Barcelona (Sala A), pl. de les Glòries, 37-38), el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participarà en la visita inaugural de l’exposició «El millor disseny de l’any», organitzada pel FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona.

Acompanyat del president del FAD, Jordi Montaña, el regidor farà la visita guiada per les quatre àrees de l’exposició, on també hi participaran el president Arquinfad -Premis FAD Arquitectura, Pau de Solà Morales; el president d’ADI-FAD, Salvi Plaja; la dissenyadora gràfica i presidenta de l’ADG-FAD, Sisón Pujol, i la presidenta de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), Maria Lluïsa Samaranch.

Aquesta 10a edició de la mostra anual del FAD recull més de 400 obres de quatre grans disciplines: arquitectura i interiorisme, disseny gràfic i comunicació visual, disseny industrial i creacions artístiques, corresponents a les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD.





Paraules clau

Disseny/