Eloi Badia presenta el projecte de construcció de la tercera planta de generació de la xarxa de calor i fred de la zona del Fòrum i el 22@ : Servei de Premsa

Eloi Badia presenta el projecte de construcció de la tercera planta de generació de la xarxa de calor i fred de la zona del Fòrum i el 22@

16/09/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de setembre, a les 12.00 hores, als jardins de Ca l’Aranyó, el regidor d’Emergència climàtica i transició ecològica, Eloi Badia, junt amb el Director General de l’empresa Districlima, Xavier Puyal, presenten el projecte de construcció de la tercera planta de generació de la xarxa de calor i fred de la zona del Fòrum i el 22@. Les xarxes de calor i fred s’emmarquen en els compromisos de la Declaració d’Emergència Climàtica que fixa la reducció dels gasos d’efecte hivernacle per a l’any 2030 en un 50%.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS 

Abans de la roda de premsa, a partir de les 10.30 hores, es farà una visita guiada per les instal·lacions d’una de les centrals (Central Tànger, confluència dels carrers Tànger i Roc Boronat). Els periodistes o mitjans gràfics interessats en realitzar la visitar, cal que enviïn les seves dades de contacte (nom, mitjà i telèfon) a l’adreça de correu info@districlima.es, durant el dia d’avui.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 





Paraules clau

emergència climàtica/