S’obre la Clariana de les Glòries amb servei de gandules i continuïtat d’activitats dirigides i de lleure : Servei de Premsa

S’obre la Clariana de les Glòries amb servei de gandules i continuïtat d’activitats dirigides i de lleure

28/09/2021



Temps estimat de lectura: 3 minuts

La gran Clariana es mantindrà oberta cada dia entre les 11 i les 20 hores d’abril a octubre i d’11 a 19 hores de novembre a març

Es posa a disposició de la ciutadania un servei de gandules, taules, cadires i para-sols gestionat per una empresa d’inserció laboral que s’encarregarà de dinamitzar l’espai i el mobiliari

Fins al mes de desembre també es treballarà la proposta de model de gestió de la Clariana com a equipament a l’aire lliure de forma conjunta amb entitats i equipaments dels voltants

La Clariana de les Glòries s’obre al públic a partir d’aquesta setmana amb un servei de gandules, taules, cadires i para-sols que gestiona una empresa d’inserció laboral que a més de la gestió del mobiliari, també farà tasques d’informació de les futures activitats, funcionament de l’espai i entorns. Es tracta de la segona fase d’obertura d’aquest pulmó verd de la ciutat, un espai d’una hectàrea amb gespa.

 

 

Per tant la Clariana restarà oberta a la ciutadania en horari d’11 a 20 hores des del mes d’abril fins a l’octubre i de les 11 a les 19h en horari d’hivern, de novembre a març.

Des d’ara i fins al mes de desembre també es treballarà la proposta de criteris i model de gestió de l’espai que funciona com un equipament a l’aire lliure. Es realitzarà un programa d’activitats de forma conjunta amb les entitats i els equipaments dels voltants apostant per un programa de coproducció.

Aquesta proposta del model de gestió i programació permetrà gaudir d’un conjunt d’activitats periòdiques i de temàtiques diverses. També es prioritzarà una programació de pedagogia i sensibilització en el verd i la biodiversitat, dirigida a la ciutadania en general, però també per a escoles i instituts. Un cop finalitzi la definició del model i programació, es preveu que les activitats comencin de forma regular a partir d’inicis de l’any vinent.

 

Prova pilot d’activitats durant l’estiu

Aquest estiu s’ha realitzat una prova pilot per al desenvolupament d’activitats en aquest espai. Durant els mesos de juliol i agost, la Clariana de les Glòries ha acollit:

La voluntat és donar continuïtat a algunes de les activitats ja realitzades i incorporar-ne de noves a la programació regular. La Clariana està situada al Parc de les Glòries que té una extensió de 20.400 m2 i que compta amb 400 arbres, 175 seients que fomenten els espais d’estada, més d’un quilòmetre de circuit esportiu i una gran zona de jocs infantils.





Paraules clau

Clariana de les Glòries/