Activat el reforç de retirada de fulla seca al carrer : Servei de Premsa

Activat el reforç de retirada de fulla seca al carrer

03/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

S’activa un reforç 10 escombradores i 40 operaris i operàries davant la possibilitat de caiguda de fulla abundant i sobtada

També està previst la reconversió d’equips de baldeig i l’agrupació d’equips d’escombrada per retirar fulla seca

Com és habitual amb l’arribada de la tardor, a partir del mes d’octubre s’activa el reforç específic de retirada de fulla seca als carrers de la ciutat. Els equips de neteja estan activats, des d’aquest cap de setmana, per adaptar el servei i equips per retirar el més ràpid i eficient possible la fulla seca que caigui dels arbres.

 

 

La fulla no cau de manera homogènia i depèn de molts factors com el vent, la pluja, la calor prèvia o l’arribada del fred. Però amb l’arribada de la tardor, un temporal de pluja o vent pot provocar una caiguda sobtada i abundant i per tant els equips de neteja es preparen per fer-hi front.

Per poder donar una resposta ràpida a aquesta situació, estan previstes 3 estratègies de flexibilització i adaptació dels equips:

La flexibilització i reforç dels equips es mantindran activats fins que finalitzi la temporada de caiguda de fulla. Com és habitual es prioritza la retirada de la fulla seca en embornals, carrils bici i en general les zones de pas de la ciutadania.





Paraules clau

fulla seca al carrer/ retirada/