Ada Colau presenta la tardor de amb Setmana Ciutadana, Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà i Gastronomic Forum Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau presenta la tardor de amb Setmana Ciutadana, Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà i Gastronomic Forum Barcelona

06/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 7 d’octubre, a les 11:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; presentarà la programació dels esdeveniments que marquen el moment àlgid aquest mes d’octubre del projecte Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. A l’acte també participaran el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; i el comissionat d’Economia Sostenible, Desenvolupament Local i Polítiques Alimentàries, Álvaro Porro.

L’acte tindrà lloc a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona i es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa.

 

 

Els mitjans que vulguin fer preguntes per via telemàtica podran enviar-les per whatsapp al telèfon 667 744 459, identificant-se amb nom i mitjà.





Paraules clau

alimentació/