Jaume Collboni participa en la inauguració del Diàleg sobre el futur de la digitalització : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa en la inauguració del Diàleg sobre el futur de la digitalització

06/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous 7 d’octubre, a les 9:30 hores (carrer de Balmes, 132 i telemàticament), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, participa en la sessió inaugural del Diàleg sobre el futur de la digitalització. En aquesta sessió també participaran Roberto Sánchez, secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals; la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina; i el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat.

El Diàleg sobre el futur de la digitalització se celebrarà els propers dies 7 i 8 d’octubre a l’escola de management de la Universitat Pompeu Fabra i es podrà seguir de manera presencial o virtual, previ registre al web (https://www.futuros.gob.es/digitalizacion). Constarà de diverses taules d’experts i expertes, reunions d’alt nivell i dos tallers en els quals la ciutadania serà la protagonista amb l’objectiu d’enriquir el debat públic i oferir a la ciutadania la possibilitat de participar directament en la conversa sobre el país que podem i volem ser en el món postcovid. Les idees que els ponents i els ciutadans presentin durant les sessions s’incorporaran a l’Estratègia nacional de llarg termini que prepara l’Oficina Nacional de Prospectiva i Estratègia del Govern com a part del projecte Espanya 2050 i a la Conferència sobre el futur d’Europa que han engegat la Comissió i el Parlament europeus.

El Diàleg està organitzat per la Moncloa, la Comissió Europea, el Parlament Europeu, l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Fundació ”la Caixa” i el Cercle d’Economia. El projecte contribuirà al Cicle de la Metròpoli Intel·ligent del procés Barcelona Demà.





Paraules clau

digitalització/